15.09.2007 г., 16:03 ч.

Обяснение в любов 

  Поезия
586 0 2
Обичам те.
Мойта мисъл - светкавица бърза,
полетява към тебе сега.
Километри минава.
Равнините пресича.
И достига до тебе в нощта.
Боса ходи тя, бърза
по гори и чукари,
планините изкачва, преплува реки
и вървейки в тъмата, със вятъра спори
и достига звезди и Луна.
Приближава се тихо до твоята стая,
до лицето ти спира за миг,
на ухото ти дълго и нежно говори,
тихо гали прекрасния лик.
В миг разбираш, любими мой,
че аз те обичам,
че за тебе копнея във звездната нощ
и макар километри да разделят
нашите мисли,
ти ми връщаш твойта с любов.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??