21.07.2009 г., 20:33 ч.

Обяснете ми я, красотата... 

  Поезия » Любовна
729 0 2

Обяснете ми я, красотата

 

Но, моля ви, клише не ща.

Комплекс  бил - умна и богата,

за всеки мъж - мечта.

Къде живее, как въздиша,

кога  излиза  тя навън.

Увлекателно умее ли да пише...

(Четем ли нея преди сън?)

Успяла  ли е   някъде и колко?

Поименно  я викат или как?

Понася ли  провали, болка?

Съдбата дава ли й знак?

И всички  искат я различно.

Жените плачем, мъжката  страна

в захлас  веднага коленичи...

Обяснете ми я тази красота.

 

Човешка ли е или ничия...

 

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??