25.08.2007 г., 11:12 ч.

Обява за работа 

  Поезия
688 0 7
Вие може би сте блондинка
и имате дълги, горещи бедра.
Вие имате дадености, Вие сте любимка
на много мъже. Може би на света.
Вие може би сте родена с късмет
и може би имате сини очи.
Вие сте страстна, по-сладка от мед
и може би всичко това Ви личи.
Вие сте прелестна, умна, красива
и няма за Вас непосилна задача.
Вие имате бюст като две планини,
но днес ние търсим:
                            ЗИДАРОМАЗАЧИ.

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??