1.08.2008 г., 23:18 ч.

Объркан свят 

  Поезия » Любовна
553 0 1
 

Затвори се пред мене Рая

и в Ад животът се обърна,

безумен гняв в сърцето си питая,

че днес не мога даже да те зърна.

 

И в съня си само те прегръщам,

целувам нежно твойте длани

и тихичко до тебе аз  се сгушвам,

не ме е грижа там от никакви забрани.

 

Днес само споменът ме топли.

Не искам никого да мразя,

но как, когато чувам твойте вопли,

от дива ярост аз да се опазя.

Нередно нещо има в този свят,

щом безпощадно двама влюбени разделя,

дори престъпниците днес спокойно спят

и даже те жестоката ни участ не споделят.

 

Нередно нещо има в този свят.

Повярвай ми! Не в мен! Не в теб! Не в любовта ни!

Объркан само ще е този свят,

щом любов наказва, а жестокост брани.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??