24.01.2005 г., 20:20 ч.

Объркана от безвремие 

  Поезия
773 0 1

За теб много рано дойдох,

а пък ти закъсня...

Ще се разминем

и утре ще кажеш:

- Защо закъснях?

А аз ще си мисля:

“Защо се забързах?”

И ще разберем,

че сме пропуснали -

днес, този миг,

защото вчера си е за вчера ,

а утре за утре

и любовта ни си е отишла,

преди нас -

объркана  от безвремие...

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??