28.11.2004 г., 22:43 ч.  

Объркана приказка 

  Поезия
1834 0 5

Гледайки се във очите,

със усмихнати лица,

размениха си мечтите ,

две деца, полу- деца.

В някакво без време време,

в междучасие без час,

те поискали да вземат

поглед с поглед, глас със глас

И сега поуморени

Всеки в своите мечти,

без тъга са натъжени

и без самота сами.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??