Гледайки се във очите,
със усмихнати лица,
размениха си мечтите ,
две деца, полу- деца.
В някакво без време време,
в междучасие без час,
те поискали да вземат
поглед с поглед, глас със глас
И сега поуморени
Всеки в своите мечти,
без тъга са натъжени
и без самота сами.
© Георги Динински Все права защищены
Поздрави!