13.05.2008 г., 4:31 ч.

Объркани сезони 

  Поезия » Любовна
544 0 8

Все още съм жена! Дали го забелязваш?...
Днес сложила съм грим. Единствено за теб.
Отпивам пак на екс. Виж, чашата е празна.
И дяволско желание в очите ми расте.

Но ти си само радостен от срещата внезапна...
Повтаряш ми трикратно: "Като в любовен филм!"
От ведрия ти поглед сърцето се разплаква.
Очите ми не смеят... Нали им сложих грим!

 

Защо ме поздравяваш с приятелска прегръдка?
Разцъфнахме напролет. А лятото бе знойно!
Сега е тиха есен... Но аз съм тази, същата,
с която ти не можеше дори да спиш спокоен!

Каква ли грешка глупава сезоните обърна?
Ти пак се зазимяваш в семейното огнище...
Но пролетта очаквана с триумф ще се завърне.
И ти ще ме намериш във първото кокиче.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??