24.02.2010 г., 23:37 ч.

Объркано любовно 

  Поезия » Еротична
599 0 0

Сърцето ме боли от обич и от мъка.

Не знам дали съм истински ранима.

Какво ли да направя

            и как ли да избягам?

Не мога да забравя,

а ти на взаимност се надяваш.

Мълчаливо се усмихваш.

Телата ни се движат във едно...

А може би не трябва?

Не мога и не искам -

            да бъда с теб...

Какво?

Какво ми казваш...

Разбирам...

А може би не трябва?!

Сърцето ме боли...

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??