Feb 24, 2010, 11:37 PM

Объркано любовно 

  Poetry » Erotic
600 0 0

Сърцето ме боли от обич и от мъка.

Не знам дали съм истински ранима.

Какво ли да направя

            и как ли да избягам?

Не мога да забравя,

а ти на взаимност се надяваш.

Мълчаливо се усмихваш.

Телата ни се движат във едно...

А може би не трябва?

Не мога и не искам -

            да бъда с теб...

Какво?

Какво ми казваш...

Разбирам...

А може би не трябва?!

Сърцето ме боли...

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??