20.06.2007 г., 18:59 ч.

Объркано-уплашена,но смела 

  Поезия
657 0 4
Объркано,уплашено,но смело
момиче с гордост,чест и доброта,
към неизвестното върви сама,
за да достигне до върха.

Стреми се хаоса да подреди
и да избегне многото беди,
с което да си изгради
жадуваните приказни мечти.

Объркано-уплашена,но смела
постига бавно своите желания
със помощта на Божиите послания
и от натрупаните с времето познания.

                                                     2007г.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??