21.02.2005 г., 14:01 ч.

Оцеляване 

  Поезия
970 0 0
Оцелявам
не в тихите слова,
не в нежни цветове,
не в любовните копнежи.
Оцелявам
като на война
между куршумите,
прикривайки гърба си.
Родени
от надежди в съня
оставям в мислите безсънни
остаряло щастие, мечта...
Падаме
и ставаме отново,
но никога на колене,
може би единствено пред себе си...

© Надя Вълканова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??