4.05.2011 г., 7:53 ч.

Оцеляване 

  Поезия » Любовна
1028 0 19

Питаш ли как прекроявам лицето си,

как в плаващи пясъци скривам глава,

пестейки от истини, гълтайки клетви,

за да вляза в кафеза на кривия свят?

 

Как преговарям наум достолепие,

а след това никна по-ниска от пръст,

загрубява играта и търся подкрепа,

но светът настървено се готви за мъст.

 

Аз си търся пролука да легна в сърцето ти,

ако аз съм готова, ако ти си готов.

И ще търся във теб и във мен, и навеки

най-митичната, вечна, безусловна любов .

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??