22.03.2022 г., 13:26 ч.

Оцеляване 

  Поезия » Философска, Гражданска
250 0 0

 Оцеляване

 

 

Оцеляваме трудно в тежки дни,

остаряваме бавно с побелели коси.

В един живот изпълнен с борба,

с малко радост и повече тъга!

 

Оцеляваме трудно с наведена глава,

в борба за хляба на нашите деца.

Тук борим се в красивата ни страна,

нашата мила родина, нашата България.

 

Оцеляваме заедно тук с нашите деца

и те като нас водят своята борба.

Останали сме тук в милата татковина,

не я изоставихме, някои хора го направиха.

 

Оцеляваме и даваме на свойте деца примера,

да се борят и останат тук в своята страна.

Защото техният корен е в българската земя,

тук те са родени, тук растат и ще продължат рода!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??