Очаквай ме, ще дойда със зората,
като вятър ще разроша твоите коси,
на дъха ми ще усетиш топлината,
и ще потъна бавно в твоите очи.
Очаквай ме, със първите лъчи ще те погаля,
ще докосна с устни нежната ти плът,
и дълго огъня на любовта ще те изгаря,
както целувката за първи път.
Очаквай ме, ще падна леко със росата,
за да измия с обич твоето лице,
ще вдишвам на плътта ти аромата,
ще слушам тропота на влюбеното ти сърце.
Очаквай мe, при теб ще долетя със птичи песни,
ще те събудя, с мен ще полетиш,
високо, във просторите небесни,
в прегръдките ми страстни ще гориш.
Очаквай ме, ще дойда със зората,
ще водя с мен прекрасен ден,
ще те хвана леко за ръката,
ще бъдеш вече само с мен.
© Деян Димитров Всички права запазени
ще дойде със зората ТЯ,
ще донесе прекрасен ден,
ще я хванеш леко за ръката,
и ще бъде вече само с теб.
Браво!!!