Jan 16, 2007, 12:00 PM

Очаквай ме 

  Poetry
1132 1 11

 

 

Очаквай ме, ще дойда със зората,

като вятър ще разроша твоите коси,

на дъха ми ще усетиш топлината,

и ще потъна бавно в твоите очи.

 

Очаквай ме, със първите лъчи ще те погаля,

ще докосна с устни нежната ти плът,

и дълго огъня на любовта ще те изгаря,

както целувката за първи път.

 

Очаквай ме, ще падна леко със росата,

за да измия с обич твоето лице,

ще вдишвам на плътта ти аромата,          

ще слушам тропота на влюбеното ти сърце.

 

Очаквай мe, при теб ще долетя със птичи песни,

ще те събудя, с мен ще полетиш,

високо, във просторите небесни,

в прегръдките ми страстни ще гориш.

 

Очаквай ме, ще дойда със зората,

ще водя с мен прекрасен ден,

ще те хвана леко за ръката,

ще бъдеш вече само с мен.

 

 

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??