30.10.2011 г., 20:29 ч.

Очаквай ме! 

  Поезия » Любовна
1202 0 22

Далече си –

накрая на Света,

но те откривам

в капчицата топъл дъжд,

в пробягващия бегъл лъч,

във всеки тон,

във всяка песен…

Сега си в росата

по чудния цвят –

проблясваш,

примамваш,

докосваш ме,

сякаш с милувка,

превръщаш ме

в усмивка.

Ще дойда,

повярвай,

все някога

ще дойда

в твоя сън -

ще те целувам

горещо,

до зазоряване,

а след това

ще помоля

времето да спре…

http://www.youtube.com/watch?v=fi_GLa4Nzj0&feature=related

 

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??