30 oct 2011, 20:29

Очаквай ме! 

  Poesía » De amor
1203 0 22

Далече си –

накрая на Света,

но те откривам

в капчицата топъл дъжд,

в пробягващия бегъл лъч,

във всеки тон,

във всяка песен…

Сега си в росата

по чудния цвят –

проблясваш,

примамваш,

докосваш ме,

сякаш с милувка,

превръщаш ме

в усмивка.

Ще дойда,

повярвай,

все някога

ще дойда

в твоя сън -

ще те целувам

горещо,

до зазоряване,

а след това

ще помоля

времето да спре…

http://www.youtube.com/watch?v=fi_GLa4Nzj0&feature=related

 

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??