Очаквам днес отново да ми звъннеш с:
"Чакам те там аз... под брезата!"
С трептящо тяло да ме обгърнеш,
и шептиш: "Хайде, мило, искам си вълната!"
С припряни пръстчета да разкопчаваш,
розовата риза (твоята слабост).
Длан гореща по корема ми да плъзнеш,
търсеща любимата си, нежна сладост.
Аз с пръстчета ще галя,
вратлето, трептящата ти кожа,
енергията своя без да жаля,
на олтара на страстта,
с теб,
за теб,
по теб... отпечатък ще положа!