5.10.2016 г., 21:26 ч.

Очаквам като влюбен 

  Поезия » Любовна, Философска
600 1 0

ОЧАКВАМ КАТО ВЛЮБЕН

 

Очаквам като влюбен,

залеза, луната…

гърдите си да

пръсна от възторг!

Градини виждам

скрити зад селата…

И гледам ненаситно

Синия простор…

 

Във пламъка на търсенето си

изгарям!

Не мога да се отърва

от лудостта!..

За всяка красота,

сърцето си разтварям,

тъй както беше

някога във младостта…

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??