5.04.2009 г., 19:18 ч.

Очаквам те... 

  Поезия » Бели стихове
1044 0 24

 

                        Очаквам те...


Очаквам те... С покана... За Безвремие...
Ще бъда цяла...  Почти себе си...
Луната - недоядена (във фаза четвърт)
ще расте до първия Времедел на душите...
„Преди" ще е безумие, а „След" - Смърт...
По стълбата все още те следвам...
От звезден прах събирам Очакването
(една втора оптимистично)...
И Ти се насели в мен с другата половина...
Докато химерата (допирателна на Времето)
не прониза органа на чувствата ми...
И превърна Любовта в делириум за Лунатици...
Там съм... В Безвремието... Все още...

Очаквам те...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??