Отново съм сама.
Отново сърцето плаче неутешимо.
Отново се питам защо?
Последният кръг на Ада
не ми ли стигна,
че се върнах пак.
В коя миша дупка навря любовта?
Къде я скри?
Нима аз не ти бях достатъчна,
нима просто забрави обещанията?
Питам се кое бе развръзката между нас?
Аз мисля,че с теб вече сме пред епилог.
И,ако ще свърши, нека поне да е земетръсно.
© Цвете Всички права запазени