Сподавените сълзи с усмивка ще скрия.
Ще казвам, че всичко е наред.
Тъгата привидно ще измия,
но въпреки това ще гледам напред...
Ще дочакам Видовден с надежда в сърцето.
И когато дойде – блажена съм!
Дотогава ще гледам залеза на морето,
молейки си да забравя всичко, като сън...
И благословен да е човекът до мен
в тежък час и в труден момент!
Справедливост ще се раздаде и любов ще царува,
и светът ще ликува!
© Тина Всички права запазени