23.12.2007 г., 12:01 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
945 0 5

Очакване

Аз те чакам, прегръща ме здрачът,

а самотност  край мене струи.

Уморено часовникът шепне

и в огнището спомен дими.

 

Аз те чакам, протегнала длани -

напълни ги с букет от мечти.

Приласкай ме със синя прохлада

във морето на свойте очи.

 

Аз те чакам, душата ми чака,

с мен и спомена тук приседни.

Прегърни ме със нежност и сила,

както някога в младите дни.

 

Аз те чакам, с гореща целувка

мойта пролетна ласка бъди!

У дома съм, душата ми чака

и обича те, както преди...

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??