Докоснах те, за да те имам!
Но имах ли те, не разбрах?
Едва ли, щом във знойно лято
и жеравите бавно отлетяват,
като мъниста се изнизва ятото,
изплъзва ми се красотата в погледа!
Дано дочакам следващото лято
да се завърне жерава с песента любовна!
© МИСИЯ Всички права запазени