4 окт. 2008 г., 11:37

Очакване 

  Поэзия » Любовная
535 0 3

Докоснах те, за да те имам!

Но имах ли те, не разбрах?

Едва ли, щом във знойно лято

и жеравите бавно отлетяват,

като мъниста се изнизва ятото,

изплъзва ми се красотата в погледа!

Дано дочакам следващото лято

да се завърне жерава с песента любовна!

© МИСИЯ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??