Oct 4, 2008, 11:37 AM

Очакване 

  Poetry » Love
504 0 3

Докоснах те, за да те имам!

Но имах ли те, не разбрах?

Едва ли, щом във знойно лято

и жеравите бавно отлетяват,

като мъниста се изнизва ятото,

изплъзва ми се красотата в погледа!

Дано дочакам следващото лято

да се завърне жерава с песента любовна!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??