14.01.2014 г., 23:25 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
787 1 2

В очите ми сълзи не се прокрадват вече,

отдавна свикнали са да не плачат те,

но ти си днес от мен далече...

и тихо стене моето сърце.

 

Минават дните тъй безсмислено без тебе,

щом твоите очи не срещам аз.

Стоя на място, сякаш не минава време,

броя и нощите... и дните във захлас...

 

Аз зная - ще се върнеш скоро,

с целувка ти леда ще разтопиш.

Ще блесне слънцето отново на лицето 

и мрака в мене ти ще победиш...

© Ивелина Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??