11.07.2010 г., 17:22 ч.

Очакване 

  Поезия
472 0 0

ОЧАКВАНЕ

 

Идвай... чакам те!

Ела при мен, ще те спася!

Ти си в моя ден и свят непрестанно!

Щом затворя очите си - теб виждам!

Отворя ли ги - душата ми зовете!

Очите ми палаво-весели

теб търсят и за теб копнеят!

Разтворя ли ръцете си - прегръщам те!

Сърцето ми - това си ти!

Ти си всичко за мен...

Ако те няма, ще умра!

Не мога и секунда без теб -

без твоя поглед и усмивка!

Чакам те, ела... ще те спася!

Ще те милвам и ще ти говоря...

И не само това...

Ще те целувам, докато остана без дъх!

Ще те гледам, докато ослепея!

Обичам те толкова много,

че се страхувам да ти го кажа!

Обичай ме и ти!

Това е моето спасение!

Протегни ръце - сърцето ми вземи!

Трохи от нежност му дари и то ще е доволно!

Чакам те... Ела! Аз съм с теб!

Желая те винаги,

когато си помислиш за мен!

Целувам те винаги,

когато мислено усетиш устните ми до своите!

Винаги ще ме чувстваш близо до себе си!

Където и да си... Твоя съм!

Погледни ме и ще разбереш!

Болка е, когато те няма,

но е хубаво когато съм до теб!

Усещам любовта ти...

Чакам те... Ела...

Ще те спася и даже себе си аз ще спася!

 

© Мариана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??