ОЧАКВАНЕ
Идвай... чакам те!
Ела при мен, ще те спася!
Ти си в моя ден и свят непрестанно!
Щом затворя очите си - теб виждам!
Отворя ли ги - душата ми зовете!
Очите ми палаво-весели
теб търсят и за теб копнеят!
Разтворя ли ръцете си - прегръщам те!
Сърцето ми - това си ти!
Ти си всичко за мен...
Ако те няма, ще умра!
Не мога и секунда без теб -
без твоя поглед и усмивка!
Чакам те, ела... ще те спася!
Ще те милвам и ще ти говоря...
И не само това...
Ще те целувам, докато остана без дъх!
Ще те гледам, докато ослепея!
Обичам те толкова много,
че се страхувам да ти го кажа!
Обичай ме и ти!
Това е моето спасение!
Протегни ръце - сърцето ми вземи!
Трохи от нежност му дари и то ще е доволно!
Чакам те... Ела! Аз съм с теб!
Желая те винаги,
когато си помислиш за мен!
Целувам те винаги,
когато мислено усетиш устните ми до своите!
Винаги ще ме чувстваш близо до себе си!
Където и да си... Твоя съм!
Погледни ме и ще разбереш!
Болка е, когато те няма,
но е хубаво когато съм до теб!
Усещам любовта ти...
Чакам те... Ела...
Ще те спася и даже себе си аз ще спася!
© Мариана All rights reserved.