8.08.2012 г., 15:34 ч.

Очакване 

  Поезия
451 0 1




Безсънни са дългите нощи,
безкраен е скучният ден,
и чакам аз днес както снощи,
аз чакам да дойдеш при мен!

Искам дъха ти да чувствам,
да чувам прекрасния смях,
да усещам аз твоето тяло 
и устните ти, впити във мен!

Поредната вечер минава,
минава без теб и без сън,
а поредното утро с надежда се ражда,
че в този ден ще бъдеш при мен!

© Димо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много точно си описал това чувство на очакване много е хубаво и силно ... поздрави!
Предложения
: ??:??