9.12.2015 г., 23:59 ч.

Очакване 

  Поезия » Философска
370 0 0

Очакване

 

В застиналото декемврийско утро

времето е спряло

и сякаш няма да настъпи утре,

сякаш всичко се е извървяло.

 

В застиналото декемврийско утро

по хребета пълзи мъгла.

Една премръзнала гора

сънува свойто утре.

 

Кога ли ще вали снега

и тя – булка пременена,

с цялата си белота

ще се представи пред света

в други измерения.

© Бойко Беров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??