29.10.2014 г., 22:34 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
391 0 0

Очакване

                                                                  

Очаквах те и ето ти се върна,

с „Добре дошла!” те срещам у дома.

Ела любима, нека те прегърна,

за да почувствам твойта топлина.

 

Склони глава на мъжкото ми рамо,

аз ще погаля твоята коса

и нека в тишината чуем само,

как силно бият нашите сърца.

© Любомир Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??