29 окт. 2014 г., 22:34

Очакване 

  Поэзия » Любовная
393 0 0

Очакване

                                                                  

Очаквах те и ето ти се върна,

с „Добре дошла!” те срещам у дома.

Ела любима, нека те прегърна,

за да почувствам твойта топлина.

 

Склони глава на мъжкото ми рамо,

аз ще погаля твоята коса

и нека в тишината чуем само,

как силно бият нашите сърца.

© Любомир Попов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??