19.10.2017 г., 0:37 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
416 0 2

                                                  Очакване 

 

                                   Повя ветрец и болката ми взе, 

                                   отнесе я далеч в безкрая.

                                   Дали при тебе тя ще спре,

                                   да ти разкаже как сърцето ми ридае

 

                                   Прелитат птици на ята

                                   или пък две по две.

                                   Прибират се по своите гнезда,

                                   усетили взаимна топлина.

 

                                   А аз оставам пак сама

                                   в безмълвна тишина.

                                   Чакам двери да отвориш

                                   и с нежен глас да заговориш.

   

© Павлина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??