В очакване на твоето разкриване,
поредната цигара догоря...
Мислите с копнежи,
предозирах ги...
отекнаха в безсънното лудуване вълнуващи и двама ни слова...
Една история...
дълбоко скрила същността...
Бунтуващи се клетници...
Поредната цигара догоря...
© Екатерина Глухова Всички права запазени