28.01.2022 г., 17:37 ч.

Очакване 

  Поезия » Друга
184 0 0

Ще дойде ли моето време да избирам

Щастието, което нямам,

Мечтите несбъднати,

Приятелите, които искам,

Другарите, с които да вървя,

Съдбата – очаквана, желана.

Времето дойде. Избирам Любовта.

© Асен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??