30.06.2023 г., 20:27 ч.  

Очакване 

  Поезия » Любовна
202 3 8

Не зная името ти, нито кой си, 

но си представям как по пътя крачиш 

и си задавам хиляди въпроси, 

додето чакам да прескочиш здрача. 

 

Отдавна те очаквам, за да върна 

забравения спомен да обичам,

да се разлива пак смехът ми гърлен

и новата любов да е различна. 

 

Такава като в приказките – смела,

изчистена от страх и от интриги, 

на огъня от топлината взела.

Намерим ли се – и това ми стига!

 

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??