7.05.2008 г., 17:29 ч.

Очаквано 

  Поезия » Друга
494 0 3

 

Лъчът на утрото разплита

кълбото на нощта...

Ще те дочакам ли се питам,

останала ли е сълза -

за радост

и разплата?

Снегът очаква

твойте стъпки

да счупят

белотата му...

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??