24.09.2008 г., 18:20 ч.

Очи 

  Поезия
582 0 3
Очи


Усещам те, любов,
сънувах твоя зов...
Сънувах, че те имах,
че те докосвах.


            Очи...
            две хубави очи,
            изпълнени с мечти.
            Сънувах те, любов,
            сънувах те...
            Душата ми тъжи,
            без глас сега крещи.


Очи...
очи без лице,
силен копнеж.
Усещам те, любов!
Допирът ти нежен и мил
тайна в себе си скрил.
Копринена тишина,
гладка и бледа следа.


            Душа...
            полетен цвят!
            Душа и очи,
            широко отворени...
            Щастливи,
            млади и живи
            сънуват теб, любов,
            сънуват теб...


© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??