24.11.2004 г., 14:45 ч.

Oчи 

  Поезия
1043 0 0
Две хубави очи, в които те намерих.
Две ангелски крила, с които долетя,
през прозореца на моята душа.
В огледалото нежния ти лик съзрях,
в мечтите си потайни аз те пожелах.
Очи...очи...и пак очи.
Изгарящи... искащи... загадъчни.
Две хубави очи и неясни сребърни мечти,
омайват тези хубави очи
и хиляди сърца преплитат.
Две хубави очи искат и не знаят
Две хубави очи прозират и мечтаят.
Погледът безбрежен и мистичен...
Погледът ти тъжен и различен...
Тези две очи, две пурпурни реки,
в който виждам себе си дори...
Два бисера и две сълзи.
Но аз не знам кой си и това боли...
Усмихни се и ме отмини,
за да те имам поне за миг нали?...

© Николета Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??