ОЧИ
Твоите очи не пресъхват от сълзи.
Тези сълзи са капки роса.
В този свят на разбити надежди -
по-добре е да бъдеш сама.
А росата на мойте клепачи -
аз ще нося години наред.
Тая роса ще изсъхне, когато
пак се срещнем някога с теб.
© Иван Иванов Всички права запазени