Mar 27, 2008, 12:26 PM

Очи 

  Poetry » Other
506 0 2
 

ОЧИ

 

 

Твоите очи не пресъхват от сълзи.

Тези сълзи са капки роса.

В този свят на разбити надежди -

по-добре е да бъдеш сама.

 

А росата на мойте клепачи -

аз ще нося години наред.

Тая роса ще изсъхне, когато

пак се срещнем някога с теб.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??