27 мар. 2008 г., 12:26

Очи 

  Поэзия » Другая
504 0 2
 

ОЧИ

 

 

Твоите очи не пресъхват от сълзи.

Тези сълзи са капки роса.

В този свят на разбити надежди -

по-добре е да бъдеш сама.

 

А росата на мойте клепачи -

аз ще нося години наред.

Тая роса ще изсъхне, когато

пак се срещнем някога с теб.

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??