5.09.2015 г., 20:27 ч.

Очи в очи, а всъщност толкова далече 

  Поезия » Любовна
369 0 0

Сънувам всеки ден, че
ще бъда щастлив и свободен,
но въпреки всичките пари,
без теб аз винаги ще бъда беден!

Чаках те цяла година
при мен отново ти да дойдеш....
Един до друг, очи в очи....
а всъщност толкова далече!

Аз ти дадох всичко мое,
без да чакам нищо в замяна,
но съм грешал, че вече не си малко момиче....
ах колко жалко, че пак живеех в измама....

Един до друг, след толкова време,
не е щастие, а е тъга....
Очи в очи, а всъщност толкова далече,
нашата любов превърна се в лъжа!

 

Калоян Калинов

(03-09-2015)




© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??