16.01.2007 г., 22:20 ч.

ОЧИТЕ 

  Поезия
853 0 8

Очите ми са тъжни,
очите ми мълчат,
очите ми ненужни
на лицето ми стоят.
Очите гледат тъжно
към дебелата стена -
безумно ми е нужна
молекула светлина!

Очите ми са празни,
в тях се дави мисълта.

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??