Когато погледнеш в очите ми,
ще видиш две малки слънца,
които огряват душата ми
и мога със тях да летя...
Надеждата, скрита във тях,
и радост, и обич ще зърнеш,
и малки звездици от смях
те викат към мен ти да тръгнеш...
Очите са прекия път
в душата ми тихо да влезеш
и често оставам без дъх,
когато във тях ти се вглеждаш.
© Паула Петрова Всички права запазени
в душата ми тихо да влезеш
!!!