3.04.2011 г., 22:02 ч.

Очите ми 

  Поезия » Любовна
877 0 2

Очите ми били игриви...
шарели насам-натам,
в тях всеки иска да се види,
щастлив да се огледа там.

Очите ми били игриви,
спрели поглед днес на теб,
кой си, непознати мили,
от вчерашния ден.

Очите ми искаш да видиш,
в тъмнината звезди,
пътя твой биха осветили,
тези черни, големи очи.

Ти знаеш ли, че нямам сили
и изморена съм от тях...
Очите ми от време са игриви,
и ново търсят пак.

© Гери Д Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??