3.04.2011 г., 14:20 ч.

Очите ми 2 

  Поезия » Любовна
794 0 1

Очите ми са извор на живот,
видиш ли се, в тях ще си останеш,
ще търсиш път и ще намираш брод,
даже да получиш рани.

Очите ми са изворът лъчист,
от който пиеш със наслада.
Блаженството в теб проправя път
за радостта, която им доставяш.

Очите ми са твоята звезда,
която осветява ти мечтите.
Очите ми са път в степта
и двамата вървим в една посока.

© Гери Д Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??