25.08.2017 г., 14:36 ч.

Очите ми са жадни за свят 

  Поезия » Друга
454 2 5

Очите си
опитвам
да затворя -
но те
не искат...
Отворени
широко са
напук...
Умората
ми чука
на душата...
Нахалница
опасна е...
Краката ми 
тежат,
а ръцете ми,
горките,
са подути...
Но очите ми,
те,
отворени са...
Не искат
да заспят...
Не искат
просто...
И те уморени са -
но жадни са
за свят...

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??